De Yager Code is een hypnotische methode die de hogere

intelligentie van de mens gebruikt om diepgewortelde verborgen oorzaken van ziekten te ontdekken en te genezen".

Dr. Norbert Preetz

 

Effectief werken met het hogere bewustzijnsniveau

De Yager Code van Dr. Edwin K. Yager behoort naast de hypnotherapie tot de meest effectieve en langdurige therapieën als het gaat om het opsporen en oplossen van diepgewortelde oorzaken van een probleem.

WAT IS DE YAGER CODE?

De Yager Code is een vorm van subliminale therapie. Subliminaal verwijst naar het onderbewust verwerken van prikkels die tijdens de therapeutische sessies "op de achtergrond" plaatsvindt. Het is dus niet noodzakelijk om de inhoud van de sessies bewust waar te nemen, omdat de oorzaken van psychische of lichamelijke problemen onder de drempel van het bewustzijn worden opgelost.

 

Daarom is de Yager Code een prachtige manier om diepe trauma's, conflicten en beperkende overtuigingen te genezen ZONDER dat de pijnlijke en emotioneel beladen situatie opnieuw hoeft ervaren te worden.

 

Bovendien is de invloed van de therapeut bij deze methode minimaal, omdat de therapeut niet per se inzicht hoeft te hebben in de thematiek. Het therapeutische proces wordt slechts begeleid en ondersteund.

Dit betekent: er vind geen herbeleving van traumatische ervaringen plaats nog moet er diep in oude problematieken gedoken worden.

 

Deze behandelmethode is al meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzocht. De opmerkelijke doeltreffendheid van de Yager-Code is aangetoond in een studie. Na gemiddeld slechts 3,5 sessies waren de klachten van de patiënten volledig verdwenen of minstens met 80% verminderd.

 

 

VOORDELEN VAN DE YAGER CODE

  1. Met de Yager Code kun je ook hulp krijgen als je NIET over je probleem kunt, mag of wilt praten!
  2. Het is een op zich staande methode die werkt zonder hypnose.
  3. Zachte benadering, er is geen confrontatie met het trauma.
  4. Slechts een paar sessies (2-4 sessies) zijn nodig om merkbare verbeteringen te bereiken bij zowel mentale als fysieke problemen.
  5. Yager Code-sessies zijn digitaal beschikbaar via Zoom-video of telefonisch.

 

HOE WERKT DE YAGER CODE?

Elk individu beschikt, naast het bewuste denken en het onderbewustzijn, over een derde mentaal niveau: een bovenbewustzijn, ook wel hogere intelligentie genoemd. Dit heeft buitengewone vaardigheden van hoog therapeutische belang en heeft toegang tot alle delen van het onderbewustzijn, zelfs tot lang vergeten traumatische of belastende ervaringen. Bovendien kan het met deze delen communiceren en ze daardoor veranderen, en zo succesvol belastende ziekten en problemen behandelen.

 

De Yager Code is een zelfstandige methode die uitstekend werkt zonder hypnose.