HET 12-WEKEN-VITALITEITSPLAN

STAP 1: We starten jou Vitaliteits-Check met een gedetailleerde bloedanalyse: de EMB bloedtest.

 

Op bijna 20 bladzijden krijg je heldere informatie over de functies en disfuncties in je lijf. Deze uitgebreide test plus een zorgvuldige anamnese van je klachten, je persoonlijke manier van leven en je leefomstandigheden zorgen ervoor dat we over een solide basis van informatie beschikken en kunnen vanuit hier de route naar jou vernieuwde vitaliteit bepalen.

 

Bij het eerste bezoek vraag ik je ook om alle medicijnen/geneesmiddelen mee te nemen (incl. je voedings-supplementen).

Lees hier meer over de BLOEDANALYSE =>


STAP 2: nadat ik de gehele uitslag van je bloed door het lab retour heb ontvangen begin mijn echte werk pas: ik trek rond 60-90 min tijd ervoor uit om jou gegevens en resultaten te bekijken, te analyseren en vooral verbanden te leggen tussen de enkele parameters.

 

Als ik hierin helderheid heb maak ik voor jou een geheel gepersonaliseerd en gedetailleerd schriftelijk verslag met:

  • een '12-Weken Vitaliteits-Plan' waarin je kunt lezen welke vorm van consulten/therapieën voor jou het beste geschikt zijn om je gezondheidsdoelen te bereiken.
  • een recept voor supplementen en middelen
  • voedingsadvies (aangepast op je event. intoleranties)
  • leefstijladvies

STAP 3: Je komt voor de tweede afspraak. Nu ligt er alles klaar voor jou en je bent zeker heel nieuwsgierig!

Tijdens het consult ga ik je nu vervolgens alles uitleggen. We gaan bladzijde voor bladzijde alle parameters van de bloedanalyse door.

 

Je ziet vervolgens waar er tekorten aan vitale stoffen zijn en eventuele disfuncties van organen en systemen. Je gaat de door mij gelegde verbanden tussen de 'drie pilaren' (uitleg zie hier =>) herkennen en kunt daardoor begrijpen wat tot nu toe jou gezondheid en vitaliteit heeft ondermijnt.

 

Het is voor het behalen van je vitaliteits-doelen van groot belang dat je alles goed onder het oog hebt. Uit ervaring weet ik dat DAN de schakel in het hoofd wordt omgelegd en men hieruit de drive en de motivatie haalt om voor het doel te gaan.

STARTDATUM '12 WEKEN-VITALITEITS-PLAN' VASTLEGGEN

Nu is alles duidelijk en je bent hoog gemotiveerd om aan de slag te gaan.

 

Afhankelijk van wat we hebben besproken en uitgewerkt beginnen we meestal met 4 tot 5 sessies YAGER CODE (lees hier =>) om bepaald conditioneringen te doorbreken die je vitaliteit e gezondheid ondermijnen.

 

Het kan het geval zijn dat ook andere werkmethoden nodig zijn. Ik geef altijd ruimte voor een organische ontwikkeling tijdens het proces van herstel. In dat geval wordt dit samen besproken.


Ik neem me altijd veel tijd voor jou en voel meestal intuïtief aan wanneer het einde van iedere sessie is bereikt. In de regel duurt dit een tot twee uur.

EN WAT KOMT DAN?

Op het einde van je 12-Weken-Vitaliteitsplan gaan we evalueren om te zien of er nog hulp en consulten nodig zijn.

 

Normaliter plannen mijn cliënten nog afspraken in maar dan in een grotere afstand. Maar ook dit is natuurlijk individueel verschillend en moet persoonlijk worden besproken.

 

Een herhaling van de EMB bloedtest wordt meestal na afloop van een jaar gedaan.