"Mijn naam is Heike-Anna Peters en

het is mijn roeping om mensen naar

een authentiek leven vol vitaliteit, kracht

en levensvreugde te begeleiden." 

 

 

 

In het begin van mijn leven als kind vond ik het leuk om urenlang "juf" te spelen en les te geven in mijn imaginaire klaslokaal.

Of ik was te vinden met mijn kleine "dokterskoffertje", altijd klaar voor "hulpacties" ;-) Zo moesten familieleden en vrienden vaak lange vragen ondergaan voordat ik ze, naar deze grondige anamnese, "medisch" kon behandelen met injecties, tincturen en verbanden.

Ik herinner me (versterkt door de verhalen van mijn moeder) dat ik een mensenkind was dat altijd anderen wilde helpen (die het niet zo goed hadden als ik of zelfs ziek waren).

Toen ik al op 4-jarige leeftijd kon lezen en schrijven, stapelde zich een enorme hoeveelheid boeken op in mijn kamer, ik wilde altijd "alles" weten en mijn moeder wist bijna niet wat ze aan moest met het vreemde meisje dat voortdurend vroeg "Waarom?"

In die tijd werd er niet zo nauw gekeken naar kleine mensen (tenminste niet in mijn direkte omgeving). Men 'wist dus niets' over hoogbegaafdheid of HSP's en ik ontrafelde mijn 'anders-zijn' pas jaren later, in de loop van mijn zeer bewogen leven.

Naast mijn onlesbare dorst naar kennis was het vooral mijn eigen ont-wikkelings-reis die mij tot dit punt bracht, zodat ik nu in staat ben andere mensen te helpen.

Het verlangen om dingen te weten, te doorgronden en te ontrafelen, mensen te helpen en hun

iets te leren, zit dus diep en sinds ik me kan herinneren geworteld in mijn persoonlijkheid.

Meer dan 30 jaar geleden voltooide ik mijn studies: ganzheitliche Naturkosmetikerin und Naturheilverfahren. Gevolgd door talrijke andere opleidingen, cursussen of zelfstudies:

Complementaire geneeskunde, kruiden- en plantengeneeskunde, Ayurveda/Yoga, Spagyric, HeartMath, EFT, Kinesiologie, Orthomoleculaire geneeskunde, Emotion Code Technique, Energetische Psychologie, Coaching, NLP, Mindfulness, Gesprekstherapie, Kleurentherapie, EMB Bloedtest, Dr. Hamer 5 Wetten van de Natuur, Spagyriek naar Alexander von Bernussen nog veel meer.

Het afgelopen jaar studeer ik zeer intensief de YAGER CODE THERAPIE in het 'Institut für klinische Hypnose' met ontvangst van het diploma van Dr. Norbert Preetz.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door in de natuur, fiets door het mooi heuvelland, ik hou van culinaire ontdekkingen en begeleid ik met veel trots en plezier mijn inmiddels 17-jarige zoon in zijn 'kleine en grote' momenten....