"Mijn naam is Heike-Anna Peters

en het is mijn bestemming om mensen

naar een authentiek leven te begeleiden

vol vitaliteit, kracht en levensvreugde."

In het begin van mijn leven als kind hield ik er van om urenlang "juf" te spelen. Of je trof me aan met 'het doktorskoffertje' onder mijn arm.

 

Als kind al had ik ontelbare boeken opgestapeld in mijn kamer, wilde altijd 'alles' weten en mijn moeder wist bijna geen raad meer met dat vreemde meisje wat voortdurend vroeg: 'waarom?'...

 

Dus de wens om dingen te weten en te ontrafelen, mensen te helpen en ze iets te 'leren' zit ingebakken in mijn persoonlijkheid.

Als je het interessant vind mag je onderstaand lezen welke opleidingen etc ik in de loop van ruim 35 jaar heb gevolgd.

Maar wat mij daadwerkelijk zo succesvol maakt in het begeleiden/helpen van mensen is mijn ervaring en dat het leven en het mij waardevolle talenten heeft mee gegeven.


Diepe intuïtie, een sterk instinct, emotioneel inlevingsvermogen, levenservaring en mensenkennis zijn mijn echte sterke punten.

Ruim 30 jaar geleden basisopleidingen holistische 'Naturkosmetikerin' en 'Heilpraktikerin' gevolgd van taalrijke opleidingen, cursussen en zelfstudies zoals:

 

Integrale Geneeskunde, Ayurveda/Yoga, HeartMath, EFT, Kinesiologie, Orthomoleculaire Geneeskunde, Emotion Code Techniek, Energetische Psychologie, Coaching, NLP, Mindfulness, Gesprekstherapie, Kleurtherapie, EMB bloedtest, de 5 natuurwetten van Dr. Hamer etc.

 

In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur en investeer ik mijn tijd vooral in persoonlijke ontwikkeling, zelfmanagement, spiritualiteit en natuurgeneeskunde.

 

Mijn hobby is het beschilderen en versieren van oesters en jacobsschelpen.