Soluna-Spagyriek naar Alexander van Bernus

SPAGYRIEK UITGELICHT:

Spagyrisch, van het Griekse "spao" (ik scheid) en "agiro" (ik combineer), is een speciale procedure voor een van de meest traditionele geneeswijzen binnen de holistisch georiënteerde Europese geneeskunde. Slechts enkele therapeutische methoden gaan zover terug als de spagyriek.

Centraal in deze therapie staat de speciale productie van geneesmiddelen door mazeratie, calcinatie, distillatie. Door deze drie fracties weer te verenigen, gezamenlijk met andere planten, kruiden, metalen en homeopathie, winnen wij een zeer doeltreffend geneeskrachtig 'Heilmittel'.

 

Deze speciale bereiding van het uitgangsmateriaal is het hart van spagyriek en zeer krachtig in het activeren van de controle en zelfregulerende processen van het lichaam (ook wel "innerlijke arts" genoemd).

Het Laboratorium Soluna werd 1921 von de alchimist Alexander van Bernus opgericht. Hij voerde het werk van Paracelsus verder en verfijnde de Spagyriek.

 

De middelen van SOLUNA worden gebruikt voor de holistische behandeling van zowel acute als chronische ziekten. Onderdrukken of behandelen van symptomen alleen levert geen echt duurzame genezing op.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN SPAGYRIEK

Spagyrische middelen worden gebruikt voor verschillende chronische en acute ziekten. Zij kunnen worden gebruikt als zelfstandige milde therapie, maar ook als begeleidende therapie, bijvoorbeeld van een homeopathische of conventionele behandeling.

Soluna Heilmittel versterken nadrukkelijk de vitale kracht van het organisme en stimuleren de ontgifting van het lichaam. Het zelfgenezend vermogen op fysiek en energetisch niveau wordt versterkt, wat resulteert in een merkbare vermindering van (ziekmakende) symptomen.

"Geen oorzaak, geen gevolg". Vanuit dit eenvoudige feit volgt logischerwijs de vraag naar de oorzaak van de ziekte. Alleen als deze oorzaak wordt herkend en opgeheven, kan de mens herstellen. In de spagiaire visie heeft dit natuurlijk betrekking op de hele persoon en niet alleen op de fysieke situatie. We keren terug naar de oude wijsheid dat zowel de ziel als onze geest een beslissende invloed hebben op onze gezondheid.

Zelfs vanuit wetenschappelijk oogpunt, dat zich de laatste decennia gedeeltelijk enkel met materiële feiten heeft beziggehouden, is dit allang bewezen. Immers, het onderbewustzijn bestuurt ongeveer 90% van de fysieke processen.

Bijwerkingen en contra-indicaties
Bij correct gebruik zijn er geen bijwerkingen of neveneffecten te verwachten. Spagyrische middelen kunnen worden ingenomen door kinderen en zwangere vrouwen.

Op bezoek bij het Laboratorium Soluna