Healing Heart Ibiza

Het verhaal begint letterlijk met een roeping!

 

Het was uitgerekent de eerste Pinksterdag op 19. mei 2024 dat ik op een zonnige dag bij mij in de tuin onder de kastanjeboom lag... zo lang hadden wij in deze regenachtige, donkere lente naar de zon toegeleefd! Heerlijk gewoon maar zo onder die boom te liggen.

 

Dat klinkt helemaal fijn en relaxed en maar toch: mijn emoties waren dat niet. Een gevoel van onrust en hartkloppen lieten me niet tot rust komen. Een raar gevoel van 'er is iets nog niet af', 'er is nog iets te doen', 'er wacht nog iets op jou' maakten dat ik me niet kon ontspannen.

 

Ik besloot om met mijn aandacht naar de ademhaling te gaan. Diep in- en uit... Nog een keer: 4 tellen in, 4 tellen uit. De ademhaling nam mij over en ik zakte weg in een fijn meditatieve ontspanning. Volkomen aanwezig en helder van geest maar toch in de toestand van rustige ontvankelijkheid.

 

En dan ineens: "je moet NU naar Ibiza!".... Wat? Ik wil toch met mijn zoon op Huettentocht? - "Nope. You have to go to Ibiza! NOW!". Plotseling was ik klaar wakker! Een roeping? Was het dat? Ibiza was al zo lang iet meer in mijn bewustzijn. Twee jaar geleden was ik er met mijn zoon, echt op vakantie zeg maar, touristen waren wij. Voor de Corona gaf ik retraites op het eiland en was ik soms 4 keer per jaar op Ibiza te vinden.

 

Maar nu dit! Wat in Gods naam moest ik dan nu op Ibiza? Maar en toch: ik voelde tot in alle cellen van mijn zijn: thats real. Ik MOET gaan....

 


Verder lezen? Dan 'lay back' en luister:

Download
Het spirituele verhaal achter HEALING HEART IBIZA
Het spirituele verhaal achter Healing He
MP4 video/audio bestand 21.7 MB