Mijn werkwijze

HET UITGANGSPUNT

De basis vormt altijd een goede anamnese van uw persoonlijke problemen, uw situatie en uw manier van leven.

Op basis van biografische gegevens, uitleg op vragen en het gezamenlijk ophalen van herinneringen ontstaat een intensief gesprek dat mij helpt een holistisch totaalbeeld van de persoon te krijgen.

Van ontmoeting tot ontmoeting wordt steeds duidelijker waar de oorzaak, de kern, de rode draad van het gebeuren ligt. Puzzelstukjes vallen op hun plaats en je wordt een waarnemer van het geheel.

Bij het eerste bezoek vraag ik u ook om alle medicijnen/geneesmiddelen mee te nemen (ook voedingssupplementen).

 

Indien nodig en na overleg met u neem ik capillair bloed af om in het laboratorium een EMB-bloedonderzoek te laten doen. Deze is zeer uitgebreid en is vaak noodzakelijk om de medische geschiedenis aan te vullen. Meer informatie hierover vindt u ->hier.

Aangezien ik holistisch met u werk, zijn de behandelmethoden, de afloop, de adviezen en de keuze van de middelen volledig persoonlijk en verschillen deze aanzienlijk van mens tot mens.

Hieronder volgt een kleine selectie van de therapeutische mogelijkheden die uiteraard met elkaar verbonden zijn en elkaar symbiotisch ondersteunen:

VERVOLGAFSPRAKEN

Hoewel ik graag systematisch en geordend werk, richt ik me bij elke afspraak op de actuele behoeften/energie van ieder mens.

Over het algemeen werken wij vanuit de acute situatie en dringen zo van afspraak tot afspraak steeds verder in de diepte.

 

Elke sessie bij mij kan er anders uitzien, omdat ik ruimte geef voor een organische ontwikkeling van het proces. In dat geval kunnen andere werkmethoden van pas komen.

Ook neem ik veel tijd voor u en voel ik intuïtief aan wanneer het einde van iedere sessie is bereikt. In de regel duurt dit een tot twee uur.