je gezondheid weer terug in eigen handen

 

Inmiddels is erkend dat een gezond lichaam een gezonde psyche nodig heeft en dat een gezonde psyche een vitaal lichaam nodig heeft. Wanneer "lichaam en ziel in evenwicht zijn", kunnen gezondheid, vitaliteit en attractiviteit aanzienlijk worden verbeterd.


Daarom werk ik zowel op het mentale/emotionele niveau als ook op het gebied van onze lichamelijke gezondheid.
Hiervoor heb ik een uitgebreid, maar gericht scala aan methoden en werkwijzen.

Natuurlijk bent u vrij om al onze mogelijkheden te gebruiken.
Laten we samen het pad bewandelen naar uw vitale, gezonde toekomst.

hoe gaan we aan de slag? hoe krijgen we helderheid?

  • Voor je eerste afspraak bij mij: Invullen van een digitale vragenlijst om de huidige gezondheidstoestand te onderzoeken. Deze stuur je aan mij terug nog voor je eerste afspraak bij mij in de praktijk.
  • Anamnesegesprek en behandeladvies gedurende een uur: hier geef ik je inzicht in de mogelijke therapieën/diagnosetechnieken die voor jou van toepassing zijn. Niet altijd is het nodig om nog met verdere test's aan de slag te gaan.
  • Kinesiologie. Door middel van de spiertest kunnen wij ook helderheid krijgen in jouw momentele situatie/gezondheidstoestand.
  • Speeksel test 'GenoLine Liquid-Check': Door middel van speeksel vinden wij de 'verstopte invloednemers' die jou gezondheid ondermijnen. Met de 'Liquid-Check' krijgen we zicht op voedingsmiddelen, immuunreacties en allergieën.
  • Bloedtest 'EMB': Deze test kijkt naar de oorsprong van de klachten. Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen.

Niet altijd is het nodig om uitgebreide tests te laten doen.

 

Welke hulpmiddelen wij nodig hebben om helderheid te krijgen in uw gezondheidstoestand

hangt af van uw persoonlijke situatie. Samen bepalen wij de beste oplossing voor u.