Moreia Yoga&Meditatie

mijn (ayurvedisch) ochtendritueel

Yin-Yoga, Ismakogie, Ademhaling en Hawaïaanse meditatie vormen de basis. Hierdoor ontstaat een mooie synergie die diep inwerkt op alle niveaus van onze (vrouwelijke) essentie.

 

 

”Weg van de ‘doen’ modus en overschakelen

naar de ‘zijn’ modus."

 

 

In mijn cursus leer je een reeks van lichaams-oefeningen en een meditatie-ritueel die je vervolgens thuis alleen kunt uitoefenen. De duur van deze sessie bepaal jezelf zodat het makkelijk toepasbaar is in je agenda.


innerlijke rust
mentale helderheid
emotionele stabiliteit
ruimte en flexibiliteit in je lijf


Iedereen kan het leren!

 

Het is onderdeel van mijn visie om mensen iets waardevols te geven zodat ze zichzelf kunnen genezen en/of hun gezondheidstoestand kunnen verbeteren. Het MOREIA-OCHTENDRITUEEL is een zeer belangrijk element hierin. Je hoeft geen jarenlange Yoga- en/of meditatie Practice te hebben of een super-sport-woman te zijn.

 

Zelfs mensen die nog nooit in hun leven in aanraking gekomen zijn met Yoga of diegenen die lichamelijke klachten hebben, kunnen MOREIA-YOGA makkelijk leren. Het is een rustige vorm van bewegen en iedereen doet het op zijn eigen manier, elk lichaam is anders en werkt anders. Je hoeft er niet lenig voor te zijn en het hoeft er niet mooi uit te zien. Het is goed voor iedereen. Niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal. Je leert hoe je beter kunt focussen, hoe je innerlijk tot rust komt, hoe je energetische ‘troep’ reinigt en je wordt bewust van je eigen grenzen.

 1-DAG CURSUS

Bijdrage voor de dagcursus is

95 euro

 

Ik werk met groepen vanaf 6 deelnemers

 

Het datum van de volgende dagcursus

wordt individueel afgestemd.

Wij beginnen om 10 uur en de cursus eindigt ca. 17 uur.

Aanmelden of meer informatie aub persoonlijk

via what's app of telegram: 0633133809