meet&treat consultbehandeling

Intake, behandeling & uitgebreid advies incl. thuis behandelkit

"Twijfel is het begin van wijsheid" zei Aristoteles.

 

Ja, deze twijfel ken ik! Steeds zijn er meer klanten die onzeker zijn over waar ze nu goed advies kunnen krijgen. Er zijn zoveel geluiden en raadgevingen te horen uit tijdschriften, sociale media, televisie, radio, podcasts, vrienden, verkoopsters in parfumerieën en apotheken en, niet te vergeten, collega's die niet doorstuderen.

Er stormt zo veel op ons af... Dagelijks maak ik mee dat cliënten mijn praktijk met grote scepsis raadplegen en dat ik vervolgens veel "werk" moet verzetten om hun vertrouwen te herstellen.

Om vanaf het begin een goede, gefundeerde basis te leggen, heb ik de "meet&treat"-behandeling in het leven geroepen. Hierin neem ik ruim voldoende tijd om in 2 uur een solide, professionele band met je op te bouwen.

Wat kun je verwachten?

  1. Een grondige anamnese van jouw huid en gezondheidstoestand/levensstijl door middel van een vragenlijst en huiddiagnose.
  2. Ik zal je veel vragen stellen en je bent welkom om me alles over jouw problematiek te vertellen. Ik neem me tijd voor je!
  3. Je brengt al je huidverzorgingsproducten van thuis mee, zodat we een overzicht hebben van wat (nog) goed is voor de gezondheid van je huid en wat niet.
  4. Je krijgt een compacte behandeling, omdat ik graag wil beoordelen of mijn producten geschikt zijn voor jouw huid. Tegelijkertijd ontdek je ook of mijn handen/behandelingsmethodiek je wel aanspreken.
  5. Tenslotte zal ik een adviesgesprek met je houden waarin ik je alles zal uitleggen wat ik heb gezien en waargenomen.
  6. Je ontvangt een gratis thuisbehandelkit t.w.v. 49,50 euro. Deze bestaat niet alleen uit enkele kleine monstertjes, maar uit miniatuurflesjes waarmee jij je huid kunt verzorgen tot onze volgende ontmoeting (4 weken).

Waarom neem ik al die moeite?

Ik wil je vanaf het begin signaleren dat ik jou en jouw belangen serieus neem. Je verdient het je hier in mijn handen en in mijn praktijk goed en professioneel verzorgd te voelen!

Als je ook denkt dat dit een goed begin is, dan zou ik je willen uitnodigen om meteen een afspraak te maken: graag via Whats app: 0633133809 of per telefoon.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!