Ultra Moleculaire Frequentie Therapie

Hoewel binnen de geneeskunde het concept van de bio-energie vrijwel onbekend is, werd het bestaan van organische elektromagnetische processen de afgelopen decennia met wetenschappelijk onderzoek aangetoond.

 

Elektromagnetisme blijkt, naast het zenuwstelsel en het humorale systeem, binnen het lichaam een basaal fysiologisch regulatiesysteem te vormen.

 

Biologische systemen blijken voldoende gevoelig te zijn om op specifieke frequenties te kunnen reageren.

 

Levende wezens zijn opgebouwd door cellen, cellen uit moleculen en moleculen uit atomen en atomen weer uit geladen of neutrale elementaire deeltjes.

 

De middelen uit de UMFT bevatten bio-energetische informatie. Specifiek gericht op de ziekteveroorzaker als die gevonden is. Zo beïnvloeden deze het proces van genezing en herstel.

 

Via een breed aantal frequenties hebben de producten een uiterst effectieve en precieze werking. UMFT beschikt momenteel over vele (1000+) middelen die kunnen worden ingezet op verschillende symptomen etc.

 

Via de kinesiologische test, een zorgvuldige anamnese en een mogelijke EMB bloedtest komen wij bij het middel wat bij je 'past'.

 

 

 


Sinds kort is het mogelijk om te testen of er stoffen/resten/frequenties van Covidvaccins/grafeenoxide/5G in jouw systeem zitten.

 

Als hiervan spraken is dan kunnen wij de bijhorende frequenties toepassen om het lijf weer te verschonen.