behandelwijzen

De , in het kort beschreven biologische natuurwetten, vormen het uitgangspunt voor mijn werkwijze.

 

Gezondheid en vitaliteit staan altijd inherent verbonden met bewustwordingsprocessen.

 

Om ons hierin te ondersteunen bieden natuurgeneeskunde en energetische psychologie hulpmogelijkheden die ik individueel op u toepas:


Biologika

 

Bio = Het leven betreffend

Logika = Het gevolg van iets, een intelligente en verstandige conclusie

 

Biologika, oftewel de nieuwe medicijn, is een nieuw leervak.

 

Het is natuurwetenschappelijke informatie over HOE en WAAROM ziektes ontstaan en meer dan 35 jaar geleden ontdekt, door dr. Hamer. Deze revolutionaire ontdekking beschrijft de werking van de 5 biologische natuurwetten, die de logische, intelligente, bewijsbare wetmatigheden over het ontstaan van onze ziekteprocessen, oftewel de veranderingen in ons lichaam ontcijferen.

 

Het is gebaseerd op de het gegeven dat wat er ook gebeurt met ons op fysiek niveau, op het niveau van het orgaan, is begonnen door een verandering op het niveau van de hersenen die is aangezet door een impact welke heeft zich afgespeeld in onze psyche of hoe wij het noemen: in onze gevoelswereld.

 

Door een onverwacht, onacceptabel bio-logisch conflict dat moet voldoen aan 5 concrete voorwaarden. De biologische natuurwetten onthullen daarmee voor het eerst in de geschiedenis de zinvolle doelen van onze ziekteprocessen.

 

Deze natuurwetten zijn vanuit Moeder Natuur ontstaan en niet door de mens bedacht. Ze gelden voor iedereen die op Aarde leeft, mens, dier en plant. Dus ook voor jou. Omdat het om wetmatigheden gaat hoef je er niet in te geloven. Het werkt bij iedereen op dezelfde manier, net zoals zwaartekracht, ook zonder dat jij het weet. Je kunt de werking en de logica van de wetten bij jezelf en bij anderen checken.

 

Biologika geeft een 180 graden andere, volledig nieuwe kijk op fysieke en mentale ziektes en gezondheid. Het is een totaal nieuw paradigma, een complete perceptieverandering.

Bron: Biologika Nederland

De leer van Biologika is niet ter vervanging van de reguliere geneeskunde of medische behandelingen. De leer is puur bedoeld als een bewustwording proces ter ondersteuning om het vertrouwen in het lichaam terug te krijgen. Hierbij is het belangrijk om te weten dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar processen en keuzes.

met dank aan Biologika Nederland