Natuurlijk kan ik je nu vertellen dat ik in het begin van mijn leven als kind graag urenlang 'arts' of 'juffrouw' speelde.

Verder zou ik je kunnen vertellen dat ik later (naast mijn opleiding tot 'Heilpraktiker' zo'n 30 jaar geleden) veel cursussen, seminars en aanvullende trainingen heb gevolgd op het gebied van integrale geneeskunde, kinesiologie, emotional healing, psychologie, ayurveda, coaching, NLP, mindful, gesprekstechnieken etc etc.

En ik zou je ook kunnen opnoemen hoeveel boeken ik in de loop van mijn leven op deze gebieden heb gelezen en hoeveel cursussen ik heb gevolgd, die me veel hebben geleerd.

Dit is allemaal waar en zeker heel belangrijk om op een gefundeerde manier met mensen te werken en hun te helpen.

 


Maar dat zou dan maar de helft van de waarheid zijn.Wat mij zo succesvol maakt in het motiveren/inspireren en coachen van mensen is het feit dat ik rijkelijk bedeeld ben door het leven en dat het mij waardevolle talenten mee heeft gegeven.

Geboren als 'HSP' (high-sensitive person) mocht ik dit geschenk verder ontwikkelen, vooral door persoonlijke uitdagingen in het leven. En zonder het allemaal te weten, hebben juist de moeilijke momenten mij getraind in precies die vaardigheden waarmee ik nu andere mensen kan begeleiden en helpen.

Diepe intuïtie, een sterk instinct, een uitgesproken empathisch vermogen, levenservaring en mensenkennis zijn mijn ware krachten.

Mijn levensopgave is mensen te helpen in hun proces van 'self-leadership'.

 

 

 

"Ik geloof dat alles wat je bent, door jezelf is gecreëerd." Dat is mijn overtuiging vanuit die ik werk.