Mijn eigen verhaal

In februari 2018 kregen we het bericht dat mijn moeder aan ongeneeslijke longkanker leed. Ik zat midden in de menopauze, mijn zoon van 13 jaar wisselde net van school.
Al meer dan een jaar had ik te enorm te kampen met dagelijkse buikpijn, buikkrampen en misselijkheid en wist bijna niet meer wat ik nog kon eten.

In juni stelde mijn huisarts de diagnose 'burn-out' en in de herfst volgde de diagnose 'Heliobacter Pylori' (een bacterie die zeer moeilijk te behandelen is, die zich levenslang in de maag kan nestelen en maagzweren veroorzaakt).

 

Toen mijn moeder eind augustus naar het hospice werd overgeplaatst, keerde mijn stiefvader terug naar zijn eerste familie. In deze tijd gingen ook andere (voor mij toen zeer belangrijke) mensen langzaam uit mijn leven. 'Alles mag gaan wat niet meer bij me hoort...', zo zat ik in een diep proces van afscheid en laten gaan. Mijn moeder overleed op 5.12.2018.

 

In de eerste drie maanden van 2019 nam mijn buikpijn verder toe. Ik at bijna niets meer, alles veroorzaakte pijn en ik had tegelijk de hele tijd honger. Mijn buik was voortdurend opgezwollen, mijn hart zwaar en mijn hoofd leeg. De huisarts kon me niet helpen (ik weigerde ook de antibiotica, maagzuurremmers etc.). De alternatieve geneeskunde bracht wel verlichting maar kon het probleem ook niet oplossen.

 

Ik was niet meer in staat om goed te presteren, sliep erg slecht, had concentratieproblemen, was voortdurend moe en worstelde met sterke schommelingen in mijn gevoelens.

Niets maakte me nog echt gelukkig en het werd steeds moeilijker voor mij om naar mijn vrienden en klanten 'de schijn te oprecht te houden' en goed te blijven presteren. Het dagelijkse leven werd steeds meer een last. De eens zo zorgeloze optimist was een mens geworden die alleen nog maar functioneerde.

 

Nu is het augustus 2019 en om alvast vooruit te lopen op het einde van dit verhaal: ik kon me volledig zelf genezen, ben vrij van klachten en weer helemaal hersteld op alle niveaus.

 

Door welke middelen? Hoe is me dit allemaal gelukt? Waarom sta ik nu weer met volle plezier in mijn leven? Waarom kan ik nu weer goed presteren? Waarom slaap ik nu beter? Waarom ben ik emotioneel stabieler?

 

Heel eenvoudig: ik heb mijn lichaam de kans en de mogelijkheid gegeven om zichzelf te genezen!

Spiritueel, geestelijk en lichamelijk.

HEIKE-ANNA

concepts for life

 

Libeek 21, 6265NE Sint Geertruid, NL

Telefon: (0031)6 331 338 09

E-Mail: info@heike-anna.com

LinkedIn: Heike-Anna Concepts

Instagram: heikeanna_concepts