CONCEPT COACHING

"Freedom begins there where you have the courage to face yourself."

In mijn eigen leven en uit mijn ervaringen uit meer dan 30 jaar die ik nu met mensen werk, is duidelijk geworden dat het

oplossen en los laten van problemen te vinden is in je onderbewuste.

 

Het onderbewuste is een grote ruimte waarin we alles hebben opgeslagen wat we ooit hebben gezien, gehoord, gesproken, gedacht en meegemaakt hebben. Hier is de gehele informatie over alle denk- en gedragspatronen die ons leven en ons zij bestemmen.

 

Ons onderbewuste is vergelijkbaar met de grote harde schijf van een computer.

 

Door mijn verschillende opleidingen heb ik geleerd om toegang te vinden naar deze 'opslagruimte' en vanuit hier 'de programmering' te veranderen.

 

Anders dan in de psychotherapie, psychologie en gesprekstherapie (die wel ook hun recht en zin hebben voor mensen in bepaalde situaties) werken mijn technieken niet re-traumatiserend. Als het nodig is om bewust naar traumatiserende situaties in je leven te kijken en/of er over te spreken dan geeft ook dit je eigen onderbewustzijn aan en dan geef ik je alle ruimte om hierover te spreken.

 

 

Mijn CONCEPT COACHING helpt jou door:

 

  • uit te zoeken welke diepen (negatieve) overtuigingen en/of emoties jouw er in belemmeren om je ware potentiaal te leven.
  • vervolgens een persoonlijk en speciaal op jouw situatie afgestemde CONCEPT te creëren.
  • verschillende methoden/tools met elkaar te verbinden, zodat deze effectief en symbiotisch samen kunnen werken.
  • ondersteuning te geven op weg naar het aanleren van nieuwe gedragspatronen.