Veel 'werk aan de winkel'!

 

 

Hallo lieve vrienden en klanten,

deze wekelijke brief heet niet voor niets: love-yourself-letter:
1. omdat je hier inspirerende en waardevolle content ontvangt voor jouw welzijn/vitaliteit en gezondheid en
2. omdat ik werkelijk om je geef!

Daarom werk ik (naast mijn boek) ook veel achter de schermen om alles te verbeteren wat HEIKE-ANNA aan diensten en mogelijkheden biedt om je nu en in de toekomst te ondersteunen, dat je lekker 'in je vel' zit! ;-)
Zo heb ik een kleine webwinkel opgezet:
https://www.heike-anna.com/shop/

Deze webshop is een service die ik aanbied om het voor jou makkelijker en handiger te maken om de producten voor je huidverzorging bij mij te bestellen.

Je hebt de mogelijkheid om de goederen per post te ontvangen. In dit geval gebruik ik DPD, die ik heb gekozen om de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Houd er rekening mee dat er op dit moment (Covid 19) wel vertraging kan optreden in de levering.

Je bent ook welkom om de producten bij mij thuis op te halen. Er worden verzendkosten aangegeven in het bestelproces. Als je kiest voor 'afhalen' worden de verzendkosten automatisch weer verwijderd. Dus alles easy peasy!
Wat ook nieuw is: je kunt nu gemakkelijk cadeaubonnen van mij kopen. Natuurlijk komt dit net op tijd, nu Moederdag voor de deur staat!

Je kiest simpelweg een vrij bedrag en krijgt meteen een Mail met je cadeaubon. Die kun je (indien gewenst) uitprinten en vervolgens cadeau geven.
Klik gewoon op de roze 'koop cadeaubon' button zichtbaar op iedere pagina van mijn website.

Met deze bon kan de beschenkte
- op een later tijdstip een behandeling te boeken wanneer de Covid 19 eisen voor schoonheidsspecialisten weer zijn gewijzigd. https://www.heike-anna.com/love/
- onmiddellijk online consulten voor de Natuurgeneeskunde/Ayurveda bij mij boeken. https://www.heike-anna.com/eat/
- of het bedrag gebruiken voor de aankoop van producten.
Daarnaast is er nog een andere nieuwe roze knop: 'maak afspraak'.
Hier kunt je heel comfortabel vanuit thuis een afspraak met mij maken! Op dit moment bied ik mijn natuurgeneeskundige/ayurvedische consulten online aan. Later zal dit worden uitgebreid om ook facials te boeken.

Als je op deze knop duwt dan zie je de verschillende consulten/behandelingen en je kunt makkelijk een dag en tijd uitkiezen voor wanneer het je uitkomt. Dan ontvang je een bevestiging per mail van je afspraak. Handig toch?
Verder ben ik heel blij dat ik je nu al kan vertellen dat ik 'achter de schermen' nog hard aan het werk ben! Prachtige projecten, die jouw ontwikkeling en gezondheid ten goede komen. Wees benieuwd! Ik houd je op de hoogte...


 

 

 

Nu heb een heerlijke dag vol inspiratie
en zie de schoonheid alle kleine dingen!

 

 

 


Zorg goed voor jezelf,

NAMASTE Heike-Anna