NL Corona - de ware redenIk ben net terug uit een meditatie waar veel Nederlanders aan deelnamen.

Het ging erom dat we samen het coronavirus energetisch probeerden af te zwakken. Dus daar zat ik, alleen in mijn kamer, en concentreerde me op de zonne-energie die het coronavirus onschadelijk zou moeten maken. Toen gebeurde er iets dat me diep ontroerde:

Het beeld van het virus veranderde naar onze planeet Aarde en ik kon het letterlijk voor me zien hoe schitterend mooi ze daar in het universum zweeft. Rond onze Moeder Aarde stond een ongelooflijk aantal mensen hand in hand, die een cirkel om de Aarde vormden. Toen kwamen er heel veel liefdevolle lichtwezens bij, die  achter ons mensen stonden. Alles in het universum, inclusief de gehele mensheid, stuurde liefde en genezing naar de aarde. Ik was diep geroerd door wat ik zag. Ik hoorde het volgende:

"Het Corona-fenomeen gaat niet over ons. Het gaat niet er om ons mensen te laten lijden of ons ziek te maken. Het gaat niet er om ons van elkaar te isoleren of ons van elkaar te scheiden.

Het gaat veel dieper: het gaat om onze aarde en om het bewust worden van onze kracht. Het gaat om het ontwaken!

Deze planeet waarop we mogen leven, die ons draagt, die ons voedt zoals onze grote moeder, is ziek. We hebben deze planeet ziek gemaakt. De aarde wil vrede, ze wil herstellen! Ze kan niet meer aan met alles wat we haar opleggen. Ze is ziek. Het universum wil dat de aarde zich herstelt. Om weer in haar eigen ritme te komen. ...terug naar haar eigen balans.

Het gaat niet om ons. We moeten ophouden onszelf zo persoonlijk te nemen. Het gaat om het grote geheel en om het feit dat we ons eindelijk realiseren dat we NIET gescheiden zijn van anderen. Dat we niet alleen zijn. Dat we niet geïsoleerd leven van alles om ons heen. WIJ ZIJN EEN! We maken deel uit van al het leven op aarde. Een deel van alles wat bestaat. Hier en in het hele universum. Iedereen is belangrijk. JIJ bent belangrijk!

Kon iedereen maar eindelijk eens beseffen welke invloed hij (vooral mentaal en energetisch) op deze aarde heeft! Als we ons realiseren hoe alles wat we doen en denken van invloed is op alle mensen, alle dieren, op alles wat leeft, op deze aarde en het hele universum... Als we dit allemaal glashelder in ons bewustzijn en in ons denken hebben, dan zouden we ons realiseren wat een ongelofelijke grote kracht we hebben, hoeveel invloed we hebben! We hebben veel meer macht en invloed dan we ons realiseren!

Het is tijd om van de IK naar de WIJ te gaan. Het is tijd om de illusie achter te laten dat we gescheiden van elkaar leven in een dualiteit. Wanneer we dit hebben gerealiseerd, is de volgende stap dat je 100% verantwoordelijkheid neemt voor je al je acties en gedachten, omdat je WEET dat alles wat je doet invloed heeft op iedereen om je heen en op het hele universum. We dragen verantwoordelijkheid voor ons allen! (Je kunt niet veranderen wat anderen doen, maar je hebt invloed op HOE je reageert!)

We kunnen samen zoveel goeds doen. Gedraag je uit liefde. Niet uit angst, wrok of de gedachte: "Wat heb ik hier aan?" Ga naar buiten en deel mee! Deel je liefde! Vraag jezelf niet af: "Wat geeft de wereld mij, wat geven de mensen mij?" Vraag jezelf elke dag af, wat kan ik de mensen en de wereld geven?

Alle veranderingen hebben één doel: naar het betere toe! Ga met de verandering mee. Laat het toe! Wordt wakker!"


Omdat deze boodschap voor mij zo ongelooflijk krachtig is, zal ik vanaf nu elke avond voor ik ga slapen dit beeld van de aarde, de menselijke kring en de lichtwezens met mijn mantra visualiseren:

Ho' oponopono: Ik hou van je. Het spijt me. Vergeef me alsjeblieft. Dank u wel.

 

 

 Vandaag stuur ik je kracht om al dit te leven,
waarvoor je naar deze aarde bent gekomen!

 

Zorg goed voor jezelf!

 

Namaste en liefs, Heike-Anna

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.